Carrièremaand

  • Sinds 2010 organiseert Helix ieder jaar een Carrièremaand voor alle studenten NW&I, IS en SBI. In deze maand kunnen studenten zich voorbereiden op hun toekomst en carrière. Hiervoor zijn in de afgelopen jaren verschillende activiteiten georganiseerd om bedrijven te bezoeken en de nodige vaardigheden te leren.

    Ook dit jaar doet Helix haar best om een zo leuk en leerzaam mogelijke Carrièremaand aan NW&I-, IS- en SBI-studenten te kunnen aanbieden. De Carrièremaand zal plaatsvinden in maart 2018!

    We openen de Carrièremaand met een spectaculair Openingsevent in het Academiegebouw te Utrecht. Op het Openingsevent is iedereen welkom die iets met onze opleiding te maken heeft: studenten, alumni, docenten en donateurs en sponsoren van Helix. Daarnaast zullen bedrijven gerelateerd aan Natuurwetenschap en Innovatie aanwezig zijn. Meer informatie zal binnenkort op deze pagina beschikbaar komen. In ieder geval zal het een avond worden vol informatie over en mogelijkheden voor je toekomst en je carrière!

    Na deze opening zal de maand van start gaan. In deze maand zullen vele bedrijven worden bezocht en workshops worden gegeven.
    Dus voor alle studenten NW&I, IS en SBI komt er een erg interessante maand aan waarin je veel te weten kan komen over je carrièremogelijkheden, een interessante case kunt behandelen of je vaardigheden kan verbeteren met een training/workshop. Houd de Helixsite in de gaten voor updates over de Carrièremaand 2018!

COPYRIGHT © NWSVHELIX 2017. SOME RIGHTS RESERVED.
DEVELOPED BY DUTCH EARTH.