Donateur worden

Waarom donateur worden?

NWSV Helix is de studievereniging van de studies Natuurwetenschap & Innovatiemanagement, Innovation Sciences en Sustainable Business & Innvation.

Helix organiseert, via de meer dan twintig commissies die de vereniging telt, veel activiteiten voor de leden. Daarnaast organiseert Helix jaarlijks ook meerdere vakanties waaronder een wintersportreis en een zomervakantie.

Daarnaast organiseert Helix ook veel onderwijsgerelateerde en carrière-activiteiten zoals bedrijfsbezoeken en workshops. Daarnaast wordt er jaarlijks een studiereis georganiseerd.

Tot slot kunnen leden bij Helix tegen gereduceerd tarief hun studieboeken aanschaffen.

Om dit mogelijk te maken, zijn wij mede afhankelijk van donateurs. U kunt vanaf € 10 donateur worden van Helix. Via onderstaand formulier kunt u zich hiervoor aanmelden. Wanneer u besluit donateur te worden, ontvangt u van ons twee keer per jaar de nieuwsbrief en ontvangt u uitnodigingen voor de Algemene LedenVergaderingen (ALV) en Bijzondere LedenVergadering (BLV).

Mocht u liever een papieren donateursformulier ontvangen, dan kunt u mailen naar helix@uu.nl. Wij sturen dan het formulier naar u op. Wanneer u wilt doneren, maar u niet de nieuwsbrief wilt ontvangen en geen uitnodigingen voor de ALV's en BLV wilt ontvangen, kunt u eenmalig het gewenste bedrag overmaken op rekeningnummer NL23 ABNA 0555 2446 36 t.n.v. NWSV Helix. Voeg in de omschrijving 'Donateursbijdrage' toe, zodat wij het bedrag herkennen voor onze administratie.

Donateur wordenHierbij word ik donateur van NWSV Helix gedurende het academisch jaar 2017-2018 en maak ik eenmalig mijn donateursbijdrage over naar IBAN-nummer NL23 ABNA 0555 2446 36 t.n.v. NWSV Helix.

COPYRIGHT © NWSVHELIX 2017. SOME RIGHTS RESERVED.
DEVELOPED BY DUTCH EARTH.