ORMIT

 • ORMIT – MAKING THE MOST OF TALENT

  Ben jij op zoek naar een uitdagend traineeship waarin jouw ontwikkeling écht centraal staat? Welkom bij ORMIT! Wij zijn specialist op het gebied van traineeships en leiderschapsontwikkeling. Al 20 jaar ontwikkelen wij toptalent met management ambitie voor toonaangevende organisaties. Bij ORMIT is jouw ontwikkeling geen bijzaak, bij ORMIT is jouw ontwikkeling hoofdzaak!

  Het ORMIT Multicompany Programma (MCP) is een tweejarig management traineeship waarbij je twee tot vier opdrachten uitvoert bij verschillende bedrijven in ons netwerk. Opdrachten waar je resultaat moet neerzetten en waarvan je veel leert op persoonlijk en professioneel vlak.

  In je ORMIT tijd zie je meerdere organisaties en ben je werkzaam in verschillende functies. Je praktijkervaring in combinatie met de trainingen op het gebied van talent- en leiderschapsontwikkeling zorgen ervoor dat jij straks weet waar en in welke managementfunctie je het beste tot je recht komt.

  Het trainingsprogramma focust zich op leiderschap, projectmanagement- en communicatievaardigheden. De trainingen zijn gericht op de ontwikkeling van jouw competenties en om deze zo snel mogelijk toe te passen in de praktijk. Tijdens de training wordt dan ook altijd de vertaalslag gemaakt naar wat dit voor jou betekent.

  In het tweede jaar van het traineeship krijg je uitgebreide loopbaancoaching om je te begeleiden naar een baan na ORMIT. Je opgedane praktijkervaring en inzichten in jezelf komen tijdens dit coaching traject samen. Na afronding van dit traject weet jij wie je bent, wat je kan, wil en waar je dit kunt vinden.

  Vacatures bij ORMIT

COPYRIGHT © NWSVHELIX 2017. SOME RIGHTS RESERVED.
DEVELOPED BY DUTCH EARTH.