Engie Services Nederland

 • Hoe gaaf is het dat jij als student of starter een bijdrage kan leveren aan het verduurzamen van gebouwen, het ontwerpen, bouwen en beheren elektrotechnische en mechanische installaties bij uiteenlopende opdrachtgevers, of meedenkt aan slimme innovaties die het dagelijks leven makkelijker en duurzamer maken. Het kan allemaal bij ENGIE.

  Waar je ook bent in Nederland, de kans is groot dat je een van onze collega’s of projecten tegenkomt. Zo kun je één van onze drones zien vliegen bij het inmeten van bruggen en sluizen in Noord-Holland, haal jij je vlucht op Schiphol mede dankzij onze werkzaamheden voor een tijdelijke vertrekhal. Of rijd je binnenkort langs Nieuw-Reijerwaard, waar we het meest duurzame bedrijventerrein van Europa realiseren.

  Ben je (bijna) afgestudeerd en heb je een diploma mbo-, hbo- of wo-niveau op zak? Heb je een passie voor techniek? En wil je meewerken aan Nederland verder te verduurzamen? Dan ben je bij ENGIE aan het juiste adres We hebben volop mogelijkheden om je te oriënteren, om door te groeien in je vak of richting managementfuncties.

  OVER ENGIE
  ENGIE is de grootste technische dienstverlener van Nederland. Met circa 6.200 medewerkers werken we iedere dag hard aan de beste innovatieve concepten, integrale en duurzame oplossingen voor allerlei klanten: van Heineken en Shell tot Rijkswaterstaat. Geen dag is hetzelfde – dat is typisch ENGIE. Onze specialisten hebben een passie voor techniek en zitten vaak al in de conceptfase bij de klant aan tafel. Naast het ontwerp en het realiseren van de technische installaties, beheren en onderhouden we als geen ander de installaties van onze klanten: het totaalpakket is bij ENGIE in goede handen.

  ENGIE speelt op een verantwoorde manier in op maatschappelijke ontwikkelingen, actuele thema’s in werk- en leefomgevingen en de vraag naar zuinig energiegebruik, dat is ons dagelijks werk. Markante projecten zijn hiervan het resultaat: de warmte/koudeopslag op het Oosterdokeiland in Amsterdam, de aanleg en het onderhoud van de installaties in de Beneluxtunnel, en de bekabeling van baggerschip Vos Maxima. Samen werken we met plezier aan het eindresultaat en daarbij aan het behoud van onze klanten.

  Wil je meer weten over de projecten en uitdagingen van ENGIE in heel Europa? Bekijk dan onze links hieronder!

  Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met:

  Elise Vreeman
  Human Resources
  elise.vreeman@engie.com
  T +31 88 484 11 39
  M +31 6 826 810 12

  Links

COPYRIGHT © NWSVHELIX 2017. SOME RIGHTS RESERVED.
DEVELOPED BY DUTCH EARTH.