IntelligenCie: Whiskey proeverij

 • Sep 20
  IntelligenCie: Whiskey proeverij
 • “Uisge beatha” ook wel “levenswater” (Wikipedia, 2017). De legende gaat, dat de eerste vernoeming van dit “levenswater” in Ierland, gepaard gaat met de dood van een opperhoofd, door het nemen van een oververzadiging aan dit “levenswater” tijdens de kerstdagen in het jaar 1405.

  Heb jij zoiets van: “Da whis ‘k-ney!”
  Kom dan naar de Intelligencie Whiskeyproeverij! En leer van alles over verschillende soorten “levenswater” dat hedendaags wordt gebruikt om weer een gezellige avond door te komen!

  Dit spektakel zal plaatsvinden voor de ZoToBo van 20 september, 2017. De kosten voor dit prachtige evenement bedragen € 5, waarbij een leuk souvenirtje is inbegrepen!

 • Disclaimer en voorwaarden
  NWSV Helix kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele lichamelijke, psychische of materiële schade opgelopen tijdens activiteiten georganiseerd door NWSV Helix. Bij een inschrijving voor een activiteit zijn de ingeschrevenen verplicht het inschrijfgeld te voldoen, tenzij er vòòr de inschrijvingsdeadline wordt uitgeschreven. Wanneer na de inschrijvingsdeadline afgemeld wordt voor een activiteit, dient er voor vervanging gezorgd te worden, met in achtneming van de reservelijst en in medeweten van het bestuur der NWSV Helix. Wanneer er niet voor vervanging kan worden gezorgd, dient er betaald te worden voor de activiteit, binnen 10 werkdagen na afloop van de activiteit. Tenzij het bestuur anders besluit.

  NWSV Helix is not responsible for any physical, psychological or material damage during events which are organized by NWSV Helix. Signing up for an event requires the participant to pay the requested fee, unless the participant cancels before the deadline. When participation for an event is cancelled after the deadline, the participant should find replacement with compliance to the backup list and in correspondence with the Helix board. When there is no replacement available, the cancelled participant has to pay the event costs within 10 days after the event. Unless the board decides different.
COPYRIGHT © NWSVHELIX 2017. SOME RIGHTS RESERVED.
DEVELOPED BY DUTCH EARTH.