GEO-Day

 • Apr 24
  GEO-Day
 • Elk jaar organiseren de studieverenigingen van de Faculteit Geowetenschappen gezamenlijk een studie-gerelateerde activiteit om zo de interdisciplinariteit tussen studenten van deze verschillende studies samen te laten komen.

  Dit jaar krijgt deze activiteit een nieuw jasje: we gaan het veld in! Op 24 maart zullen we gezamenlijk het Werkspoorkwartier in Utrecht onder de loep nemen.

  Het Werkspoorkwartier was oorspronkelijk een enorm terrein waar staal werd geproduceerd voor treinwagons en bruggen die vandaag de dag nog in Utrecht staan.

  Tegenwoordig is dit niet meer nodig en is het Werkspoorkwartier toe aan een facelift. Daar zijn ze momenteel vollop mee bezig. Het Werkspoorkwartier is nu samen met de Universiteit Utrecht en vele andere partners hard aan het werk om dit gebied zo circulair mogelijk in te richten.

  Het thema van de dag is daarom ook circulariteit. Hoe circulair in het Werkspoorkwartier nu eigenlijk? Wat gaat er goed? Wat kan er beter? Wat mist er nog?

  Je gaat samen met studenten van andere GEO-studies aan de slag met deze vragen onder het genot van een gratis lunch en afsluitende borrel. Er zijn slechts 10 plekken voor Helixianen beschikbaar. Dus wees er snel bij!

 • Disclaimer en voorwaarden
  NWSV Helix kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele lichamelijke, psychische of materiële schade opgelopen tijdens activiteiten georganiseerd door NWSV Helix. Bij een inschrijving voor een activiteit zijn de ingeschrevenen verplicht het inschrijfgeld te voldoen, tenzij er vòòr de inschrijvingsdeadline wordt uitgeschreven. Wanneer na de inschrijvingsdeadline afgemeld wordt voor een activiteit, dient er voor vervanging gezorgd te worden, met in achtneming van de reservelijst en in medeweten van het bestuur der NWSV Helix. Wanneer er niet voor vervanging kan worden gezorgd, dient er betaald te worden voor de activiteit, binnen 10 werkdagen na afloop van de activiteit. Tenzij het bestuur anders besluit.

  NWSV Helix is not responsible for any physical, psychological or material damage during events which are organized by NWSV Helix. Signing up for an event requires the participant to pay the requested fee, unless the participant cancels before the deadline. When participation for an event is cancelled after the deadline, the participant should find replacement with compliance to the backup list and in correspondence with the Helix board. When there is no replacement available, the cancelled participant has to pay the event costs within 10 days after the event. Unless the board decides different.
COPYRIGHT © NWSVHELIX 2017. SOME RIGHTS RESERVED.
DEVELOPED BY DUTCH EARTH.